~I'm Not A Perfect Person~

perfect?? teringat plak pada lagu drpd simple plan..bez jgk lagu tu kan..
ohh ye!..nak luah kan perasaan aku jap kat blog kesayangan nih..
nak tau knpe aku syg sgt kat blog aku nih?? sebab die pendengar setia aku..
aku bebas nak luah kan perasaan aku tanpa menyakiti sapa2 pun kat blog aku nih..
yg penting aku x berniat nak tuju kan kpd sesiapa pun sekira nya luahan aku kat blog nih ada yg buat korang terasa..
sebelumnya aku nak minta maaf kpd smua org yg telah aku sakiti..
mungkin maaf aku tiada makna nya buat korang atas sebab tertentu..terpulanglah..
apa yang aku tahu aku sgt sedih skrg nih..knape aku nak sedih?? bukan org kisah pun kan..
org tak pernah nak peduli psal aku kalau time aku betul2 perlukan seseorang utk tmpat aku luahkan apa yg aku rasa..kerana kesalahan berpihak kpd aku..itu aku tahu..kalau korang nak kutuk aku mcm2,aku tak kisah..tp boleh tak kalau korang jgn libat kan mak aku..mak aku takde kena mengena dgn smua sikap aku..ada jg yg ckap "kalau aku jd mak die,mmg dr dulu aku dah cekik dia biar tahu sdar" korang cpa nak tentukan hidup mati aku?? nape nak libat kan smpai hal hidup mati?? kalau korang nak sgt aku mati..nape tak bunuh jer?? korang tuhan ker nak cabut nyawa aku..tampar?? nak tampar aku?? silakan..aku tak kisah korang nak tampar aku..korang tampar lah kalau itu yg boleh puaskan hati korang..
aku cuma dapat berdiam jer..kalau itu yg korang semua mahukan..aku nak cakap bnyak pun takde guna nya..1 org pun takde kat belakang aku time nie include org yg aku syg..aku tahu die tak kan berpihak kpd aku lg..aku jg tahu kesalahan aku memang tak dapat dimaafkan oleh awak..
mungkin ini adalah kekurangan aku..awak nak ceritakan keburukan aku kat org,awak cerita lah..
awak post la kat facebook..ceritakanlah keburukan aku pada org lain..sbab mungkin aku nie takde perasaan(tahu pun cakap psal perasaan) ya..aku tahu..aku sebenarnya faham perasaan awak..cuma aku tak suka memperlihatkan nya..biar lah semua ini aku yg rasa..penghinaan,kutukan,sindiran..smua telah aku rasakan..aku nak cakap apa lg kan..aku sanggup melalui semua nih utk awak..aku tahu awak faham..sbab awak pun turut melalui nya..apa yang aku nak korang semua tahu..aku cuma wanita biasa..pandai silap bila aku leka..pandai salah bila aku alpa..pandai salah tafsir bila aku cemburu..
tapii..aku tak suka bila awak cakap awak seperti seekor anjing bila bersama aku..aku nak awak tahu..aku sedikit pun tak berniat nak memperlakukan begitu terhadap awak..tp..aku bukan malaikat utk membaca fikiran awak terhadap aku..aku terima dengan redha semua yg korang rasa tentang aku yang PENTINGKAN DIRI NIE..aku rasa nak pergi jauh dari smua nih tp aku tak mampu..sebab aku tak mampu jauh dari awak walau sesaat pun..maafkan aku sebab terlalu curiga kan awak..
ermm..aku tahu awak susah nak maafkan aku sebab aku dah berkali2 menyakiti awak..
tp..aku nak awak tahu..aku sayang awak lebih drpd awak menyayangi aku..
sekarang nih aku nak berdiam diri sehingga keadaan dah reda..sbab kalau tak,mulut aku tak kan berhenti bercakap yg bukan2..mr.blog..aku nak buat apa lagi skrng nih?? aku betul2 perlukan pendapat korang yg membaca blog aku nih..aku nak nangis..tp aku tak nak org tahu tentang kesedihan aku nih..
aku nak balik........aku nak jumpe die secepat mungkin....i cant be perfect as u want..i wish i could met a fairy then i'll make a wish..i wish i could be a perfect person for u..
hrrmmmm........apa yg aku harus buat...bingung..im trying to figure out this life....
lord..what should i do...

1 comment:

  1. ok d cang? ma nya sedih2? t d nda meluah soh urg pa masalah d...d akan rasa lebih tetekan. n org pn nda nmu camni ka merik pendapat.

    ReplyDelete