FirST Love

apa korang nak citer psal first love nih?? erm...pasti banyak yg shakap...first love yang terbest..tergila..terbaekk..hahahaha..eyh2..ye ker?? ntah la..kitorang ada pendapat masing2 tentang first love kan..
jd..aku nak kongsi dgn korang tentang first love nih..uiih! bukan nak citer tentang first love aku tau!
nak kongsi jer la tentang first love nih..huhuhu..bukan ada apa2 pun..
ok...jom layan kejap...betul ker first love nie yang teristimewa dalam banyak2 percintaan??
mungkin betul..mungkin tidak..kebanyakkan orang akan cakap betul sebab...FIRST LOVE adalah kali pertama kita mengenal itu CINTA..cinta monyet mungkin! hahaha...tipu la kalau korang tak pernah singgah kat cinta monyet sejati nie..hahah..jangan gelak tau! ada yang cinta monyet sampai ke jinjang pelamin...ada pula cinta yg sekadar untuk suka2..hehehe..alkisah tentang first love nih td..
kalau dah terputus tu kan...ya ampun! FFasstii banyak yg PEHAS<FRUST> menonggeng..
aku pun tak terkecuali..hahahahahha..<malu i tau> xpa la..nama dah berkongsi kan..
korang pula mcm mana..apa First Love tu kat korang..




ok...bagi aku tiada makna yg terdalam kat first love sebab kdg2 kita xselamanya dgn first love kita..
jgn la korang saket hati..hanya mengeluarkan pendapat..ehehehehehehe..
sebab sekarang aku tengah beshenta..wah! tak tau la love yg ke berapa...hehehe..im sorry my dear..
tapi aku bahagia dgn dear aku walaupun die bukan first love aku...nak tau sebab naper??
sebab tak kira la love yg ke berapa..
yang penting kita saling menyayangi..mempercayai..bertolak ansur dan yg penting sekali..dlm hati tanpa niat pun mempermainkan sapa2..itu yang penting...aku mengaku agak sukar juga bagi ex-gf dear aku menerima keadaan kami berdua sebab kami semua adalah kawan...ntah bila kenapa dan dimana aku boleh jatuh hati dgn ex kwn aku...memang sukar juga sebab kna jaga perasaan orang lain..walaupun orang tu tak jaga perasaan kita..sentiasa menerima sindiran tajam...tapi tak apa lah..aku terima seadanya semua itu..
sebab manusia tak pernah lari drpd melakukan kesilapan..hehehehe..aiseh..jiwang plak aku..
jom kita sama menghargai cinta kita yang sekarang....maybe the next love after the FIRST LOVE more better than FIRST LOVE....
dear,i love u..=D

1 comment:

  1. done follow ! follow me back :) tenkiu . nice blog .

    ReplyDelete